Bahar Ayları İçin Gündelik Kombin Alternatifleri

Bahar Ayları İçin Gündelik Kombin Alternatifleri

 

Isınan havaların kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı, aynı zamanda da rüzgarlı ve yağmurlu günleriyle kafamızı karıştıran bahar vakti hemen hemen hepimizin ne giyeceği konusunda uzun uzun düşünmek zorunda kaldığı bir dönem. Dolayısıyla bu dönemde  gündelik kombinlerinizi yaparken zorlanıyor olabilirsiniz. Bugün size dalgalı bahar aylarında giyebileceğiniz; sizi ne bunaltacak ne de üşümenize sebep olacak doğru ürünleri içeren bir öneri dosyası hazırladık. Birbirinden şık alternatifler ile kış günlerinin miskinliğini üzerimizden attığımız, yaklaşmakta olan yaz vaktini yeni bir enerji ile kucakladığımız bir dönem bizi bekliyor. Çayınızı, kahvenizi aldıysanız bahar aylarında gündelik olarak giyebileceğiniz ürün alternatiflerine sıradan bir giriş yapalım:

Her Zevke Uygun Crop Modelleri Ve Göz Alıcı Gömlekler

Crop top ve gömlek ikilisi bizce bahar aylarına en çok yakışan gündelik parçalar arasındalar. Tek başına bir crop top giyerek üşüme ihtimalinize karşın, uyumlu bir gömlek seçimi ile hem mevsime uygun bir kombinasyon yapabilir, hem de şayet bunalırsanız gömleği belinize bağlayarak hoş ve farklı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Buradaki kritik nokta az önce de bahsi geçtiği üzere giydiğiniz co90  rop top ile üzerinde kullanacağınız gömleğin uyumlu olması… Örnek vermek gerekirse basic model beyaz, askılı bir crop top üzerine limon sarısı renkte, pamuklu kumaştan kısa kollu bir gömlek giyebilirsiniz. Veyahut da su yeşili tonlarında sıfır kollu bir crop top üzerine oversize siyah bir gömlek atabilir, bu iki rengin harika uyumunu gündelik kombinlerinize yansıtabilirsiniz. Dilerseniz çizgili ya da farklı desenlere sahip bir crop top ya da gömleği de bir arada kullanabilirsiniz. Ancak her iki ürünün de desenli olmamasına dikkat etmek daha doğru bir seçim olabilir. Zira bu durum karşı tarafın gözünü yorabilir ve kombininizde istenmeyen bir karışıklığa yol açabilir!

Bahar Geldi, Ceket Sezonu Açıldı!

Hafif ceketler bahar aylarının vazgeçilmez parçaları olarak gerek vitrinleri gerekse de sokakları süslüyorlar. Birbirinden çeşitli modellerde, hepimizin favorisi ceketleri bahar aylarında kullanırken dikkat etmeniz gereken birkaç husus var. Öncelikle ister kot kumaşından ister keten kumaşından ya da paraşüt bezinden olsun seçeceğiniz ceketin kumaşının oldukça ince ve nefes alan bir yapıda olmasına özen göstermek son derece önemli. Ayrıca yağmurlu bir günde giymeyi planlıyorsanız sizin ıslaklıktan kurtarabilecek bir kumaş olması da gereken özellikler arasında. Örnek olarak yağmurlu bir bahar gününde paraşüt bezinden bomber tarzı bir ceket giyebilirsiniz. Bu tarz bir kumaş sizi ıslaklıktan  koruyacaktır. Kuru bir günde ise ince bir taşlanmış oversize kot ceket tercih edebilirsiniz. Ya da keten ve pamuklu bir kumaştan, nefes alan bir ceket seçebilirsiniz. Ceketlerin içerisine ise hafif bluzlar, az önce de bahsi geçen crop top ve gömlekler ya da baskılı ya da basic tarzda tişörtler giyebilirsiniz. 

Hafif Etekler Ve Pantolonlar ile Bahar Kombinleri

Üst grup parçalardan yeterince bahsettik, sıra geldi bahar aylarında gündelik olarak giyebileceğiniz alt grup ürünlere… Pantolonlar, etekler ya da şortlar… Her biri de bu mevsimde rahatlıkla kullanabileceğiniz seçenekler arasındalar. Etekler ile başlayalım: Etek olarak ister mini isterseniz de midi boyda ürünleri tercih edebilirsiniz. Örneğin pamuklu ve  likralı, bacaklarınızı saran bir kumaştan midi boy yırtmaçlı bir etek modelini gündelik kombinlerinizde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu tarz modeller genellikle yüksek belli olduğu için üst kısmına crop top gibi mini boyda üst grup parçalar oldukça yakışacaktır. Ya da mini boy pilili ve desenli kumaşlardan, cıvıl cıvıl bahar havalarına çok yakışacak etek modellerini de tercih edebilirsiniz. Örneğin çiçek desenli etek modelleri ya da ekoseli pilili etek modelleri oldukça şık ve sokak modasına uygun birer alternatif olabilir. Pantolon olarak ise kot, keten, kumaş ya da deri biden fazla seçeneği tercih edebilirsiniz. Ancak diğer başlıklarda da bahsettiğimiz gibi seçeceğiniz pantolonun kumaşının bahar aylarına uygun olacak şekilde nefes alan, havadar bir yapıda olması mantıklı olabilir. Likralı bir kot kumaşından skinny jean, ispanyol paça ya da boru paça jean, boyfriend stili jean ya da keten pantolonlar giyebilirisiniz. Daha resmi bir görünüm için ise klasik kesim kumaş pantolonları gündelik kombinlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Bahar Kombinlerinde Çeşit Çeşit Şort Modelleri 

Şortlar bahar aylarında hemen herkesin giymekten keyif aldığı, hem oldukça şık hem rahat hem de gündelik kullanıma oldukça uygun parçalar. Pantolon ya da etek giymek istemediğinizde kombinlerinizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. İster hemen kalçanın altında biten cesur modelleri isterseniz de diz üstü modelleri tercih edebilirsiniz. Başlıca kot ya da keten olmak üzere birçok farklı kumaşta şort bulabilirsiniz. Dilerseniz likralı yumuşak penye kumaşları da tercih edebilir; hem günlük hem dek spor vakitleri için kullanabilirsiniz. Örneğin kalçanın hemen altında biten, taşlanmış kottan, uç kısımları tiftikli bir modeli gerek tişört gerekse de gömlek, bluz ya da crop toplar ile birlikte kombinleyebilir; günlük stilinize şık ve iddialı bir dokunuş katabilirsiniz. Benzer şekilde şort etekleri de tercih ederek hem şort rahatlığından ödün vermez hem de eteklerin şık görünümünü kombinlerinize yansıtabilirsiniz. 

Baharda Stilinizle Göz Kamaştırmak Sizin Elinizde!

Bir güneşli bir bulutlu seyreden, zaman zaman ne giyeceğimizi bilemediğimiz bahar günlerinde stil sahibi tercihler yapabilmek adına önerilerimizden yararlanabilirsiniz. Zira bu dönemlerde birçoğumuz ne giyeceğimize emin olamayabiliyoruz. Örneğin aynı günde sokakta hırka ile gezenler kadar askılı ve şortlarla gezenleri görmek mümkün. Burada önemli olan nokta hava durumunu değerlendirerek, her şarta uyabilecek kıyafet tercihleri yapabilmek. Kimi zaman şık bir gömlek ve ceket ile elegan bir görünüm ortaya çıkartabilir, kimi zaman ise yazın havasını taşıyan basic bir crop top ve kot şort ile dinamik ve enerjik bir stil benimseyebilirsiniz. Değişken havası ile bize birden farklı kombin seçenekleri sunan ve bu yönüyle diğer mevsimlerden ayrılan bahar aylarında doğru kombinleri yaparak stilinizle görenleri büyülemeye devam edebilirsiniz. 

Etiketler: Blog, Stil, Öneri, Moda Trendleri
Mayıs 28, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR